Hyppää sisältöön

Äänekosken ympäristö- ja ilmastovahtia ei enää päivitetä. Tämä sivusto näyttää toimenpiteiden tilanteen vuoden 2023 lopussa.

Eteneminen

Aikataulussa
  • Idea
  • Suunnittelu
  • Toteutus
  • Valmis
Polkukartta-koulutukset

Kuvaus

Polkukartta-koulutukset käsittelevät ajankohtaisia kestävyysteemoja työelämän tarpeiden näkökulmasta. Koulutukset tarjoavat eväitä ymmärtämään, miksi tarvitsemme siirtymän kestäviin ajattelu- ja toimintatapoihin, mitä hyötyjä ja mahdollisuuksia kestävä liiketoiminta avaa yrityksille sekä miten käytännössä toteuttaa esimerkiksi kiertotalouden periaatteita, hiilijalanjäljen laskentaa ja vastuullisuusviestintää työelämässä.

Maksuttomaan koulutussisältöön kuuluu sekä perusteita käsitteleviä että syventäviä koulutuksia. Koulutusten järjestäjinä toimivat yhteistyössä JYU, Jamk, Gradia ja Poke.

Polkukartta-toiminta kuuluu POLKU 2.0 -hankkeeseen, jonka tavoitteena on luoda Keski-Suomeen laadukasta kestävyysopintotarjontaa, joka sopii työuran eri vaiheisiin ja vastaa työelämän tarpeisiin. Hankkeen päärahoittaja on Euroopan Unionin Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Hanketta rahoittavat Äänekosken kaupungin ohella myös Jyväskylän, Jämsän ja Saarijärven kaupungit, Keski-Suomen ELY-keskus sekä UPM-Kymmene Oyj.

Lue lisää

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

1.8.2021 → 31.8.2023

Vastuuorganisaatiot

Tietoja päivitetty 07.07.2023

Äänekosken ympäristö- ja ilmastovahtia ei enää päivitetä. Tämä sivusto näyttää toimenpiteiden tilanteen vuoden 2023 lopussa.