Hyppää sisältöön

Äänekosken ympäristö- ja ilmastovahtia ei enää päivitetä. Tämä sivusto näyttää toimenpiteiden tilanteen vuoden 2023 lopussa.

Eteneminen

Aikataulussa
  • Idea
  • Suunnittelu
  • Toteutus
  • Valmis
Äänekoski-ilmiö -sivusto

Kuvaus

Äänekosken osallistavan ja avoimen hallinnon periaatteiden mukaisen kaupunkistrategian 2022-2028 toteutumista tehdään näkyväksi Äänekoski-ilmiö -sivustolla. Sivusto on alusta asukkaiden osallistumiselle ja tarjoaa mahdollisuuden jokaiselle saada äänensä kuuluviin ja osallistua keskusteluun yhteisistä asioista.

Yhdessä tekemällä saamme aikaan ilmiön

Kaikki äänekoskelaiset on kutsuttu mukaan toteuttamaan hyvää elämää, kestävää ympäristöä ja vaikuttavia elinkeinoja - osallistavan kaupunkistrategian kolmea päätavoitetta. Äänekoski-ilmiö -sivustolla asukkaat voivat ilmoittaa omat ilmiömäiset tekonsa tai jakaa ideoitaan asukkaiden ja kaupunkiorganisaation kokeiltavaksi. Äänekoski-ilmiö innostaa uusiin tekoihin päättäjät, kaupungin henkilöstön sekä kaikki kaupungin asukkaat.

Miten olemme tänään yhdessä onnistuneet?

Äänekoski-ilmiö on kaikkialla. Konkreettisimmin se näkyy ilmiöbarometri-mittarissa. Kuukausittain päivittyvä asukaskysely on vastattavissa jokaisen kuukauden seitsemän ensimmäistä päivää. Näkyvät seuraukset toiminnastamme innostavat tekemään parempia valintoja. 

Lue lisää

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

1.10.2022 → 31.12.2028
Tietoja päivitetty 16.01.2023

Äänekosken ympäristö- ja ilmastovahtia ei enää päivitetä. Tämä sivusto näyttää toimenpiteiden tilanteen vuoden 2023 lopussa.