Hyppää sisältöön

Äänekosken ympäristö- ja ilmastovahtia ei enää päivitetä. Tämä sivusto näyttää toimenpiteiden tilanteen vuoden 2023 lopussa.

5306Luontokunnat-verkoston jäsenyys

Eteneminen

  • Idea
  • Suunnittelu
  • Toteutus
  • Jatkuva
Luontokunnat-verkoston jäsenyys

Kuvaus

Luontokunnat-verkosto tukee kuntia niiden luontotyössä ja edistää verkostoitumista muiden kuntien kanssa. Verkosto tehostaa kuntien luonnon monimuotoisuutta vaalivaa työtä ja edistää hyvien käytäntöjen omaksumista.

Luontokunnat -verkostoon liitytään henkilöjäsenenä, eikä se velvoita kuntaa tai liittyvää henkilöä mitenkään. Henkilöiden edustamat kunnat katsotaan verkoston jäseniksi. Äänekosken kaupungin ympäristötoimen työntekijät ja siten myös Äänekosken kaupunki ovat verkoston jäseniä.

Kaupunki selvittää mahdollisuuksiaan liittyä myös verkoston perustamaan, tavoitteelliseen toimintaan pyrkivään Luontoviisaat kunnat -verkostoon. Jäsenyys edellyttää kaupungilta toimia ja linjauksia luontokadon hillintään sekä sitoutumista vaikuttamaan alueensa muihin toimijoihin luonnon monimuotoisuuteen liittyvän tietoisuuden edistämiseksi.

Lue lisää

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

19.9.2022 → Jatkuva
Tietoja päivitetty 10.07.2023

Äänekosken ympäristö- ja ilmastovahtia ei enää päivitetä. Tämä sivusto näyttää toimenpiteiden tilanteen vuoden 2023 lopussa.