Hyppää sisältöön

Äänekosken ympäristö- ja ilmastovahtia ei enää päivitetä. Tämä sivusto näyttää toimenpiteiden tilanteen vuoden 2023 lopussa.

Eteneminen

Aikataulussa
  • Idea
  • Suunnittelu
  • Toteutus
  • Jatkuva
ÄäneHub-etätyöskentelytila

Kuvaus

ÄäneHub on yrittäjille, itsensä työllistäjille, etätyötä tekeville ja yrittäjyydestä kiinnostuneille sekä opiskelijoille tarkoitettu työtila. ÄäneHubilla on ergonomiset työpisteet nopeine verkkoyhteyksineen, rento kahvio-/aulatila sekä neuvotteluhuoneita joissa verkostoituminen tapahtuu luonostaan.

ÄäneHubilla edistetään yrittäjyyttä, verkostoitumista ja innovaatiotoimintaa. Se on uusi lisäpalvelu kuntalaisille ja yrityksille elinkeinoelämän kehittämisessä. ÄäneHubilta löydät yritysneuvojan sekä lisäksi saat myös tietoa POKEn yritys- ja työelämäpalveluista. Äänekosken kaupungin elinvoimayksikkö järjestää ÄäneHubilla tilaisuuksia, yritysklinikoita ja asiakastapaamisia.

ÄäneHubia pyörittää Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto (POKE) yhteistyössä Äänekosken kaupungin elinvoimayksikön kanssa.

Lue lisää

Tehtävät

Mitä on tehty?

  • Tehty31.12.2020

    Etätyöskentelytila-pilotti

    Vuosien 2019–2020 aikana ÄäneHubin toimintaa pilotoitiin Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston, Äänekosken kaupungin ja Keski-Suomen liiton kehittämishankkeena. Kokeilun loppuvaiheessa vuoden 2020 aikana työtilat olivat käyttäjille maksuttomat.

Yhteenveto ja yhteystiedot

Aikajänne

22.4.2019 → Jatkuva
Tietoja päivitetty 07.12.2022

Äänekosken ympäristö- ja ilmastovahtia ei enää päivitetä. Tämä sivusto näyttää toimenpiteiden tilanteen vuoden 2023 lopussa.